Juniorska škola

Naši počeci i uspjesi!

Juniorska golf škola počela se provoditi u 2005. godini na tada novootvorenom Golf centru u Novim Dvorima. Već nakon dvije godine i sve do danas, Klub bilježi odlične uspjehe u Hrvatskoj i inozemstvu.

Zavidan broj naših juniora nastupao je za juniorsku reprezentaciju te često putovao a najbolji pojedinci su čak osvojili naslov prvaka Hrvatske. Zatim, naše juniorske ekipe višestruki su ekipni prvaci Hrvatske golf lige u više kategorija. Nadalje, juniori su više puta putovali u Škotsku gdje su također postigli odlične rezultate i vratili se sa vrijednom nagradama! 

Dvoje najuspješnijih juniora su zahvaljujući golfskim uspjesima nastavili školovanje u Americi i Kanadi gdje su izrasli u ozbiljne golfere.

Juniorska škola (treninzi)

Juniorska škola golfa besplatna je za sve osobe mlađe od 18 godina. Započinje u 3. mjesecu a završava krajem 11. mjeseca.

Treninzi su planirani te traju sat vremena, vrlo često i duže. Trening kreće s najkraćim udarcima (tzv. “putt”) te udarcima srednje dužine (“chip” i “pitch”) i završava sa dugačkim udarcima punog zamaha (“full swing”). U slučaju lošeg vremena trening se najčešće i dalje održava ispod nadstrešnice.

Prilike u juniorskom golfu

Uz trening, juniorima našeg Kluba nude se odlične prilike u golfu, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. 

Prije svega, juniori se mogu natjecati na 15 do 20 turnira godišnje organiziranih od strane Kluba. Također, juniori se mogu natjecati na dodatnih 5 do 10 turnira organiziranih od strane Hrvatskog golf saveza te na Otvorenim prvenstvima susjednih država.

Svake godine najbolji juniori imaju se priliku kvalificirati za putovanje u Škotsku. Nekolicina naših juniora već je više puta posjetila Škotsku!

Uključite se u školu golfa!

Juniorski golf kampovi

Svake godine organiziramo golf kampove za svu djecu mlađu od 18 godina. Kampovi se odvijaju za vrijeme praznika (uskrs, ljeto) i traju pet dana. Sva golf oprema, hrana i piće te razni rekviziti su osigurani od strane organizatora.

Zahvaljujemo sponzorima i darivateljima na pomoći koja znatno pridonosi razvoju naših juniora!