Postanite član kluba

Prije nego Vas uputimo u opcije članstva, pogledajte kako izgleda svakodnevnica članova GK Ban Jelačić...

Golf klub Ban Jelačić mjesto je istinskog druženja, opuštanja, zabave, i naravno, profesionalnog pristupa golfu kao sportu. Tijekom tjedna naši članovi treniraju u opuštenoj atmosferi Jelačićevih dvora i prekrasnog zelenila na vježbalištu koje dopušta sve vrste golfskog treninga. Na vježbalištu koje se sastoji od djela za kratku igru, srednju igru i dugu igru, naši članovi treniraju individualno ili koriste klupske treninge sa golf trenerom. Nakon treninga, članovi ili započnu sa rudnom golfa u grupama od 2 do 4 igrača, ili se odmah zapute u prijateljsku atmosferu terase pored jezera.

Član golf Kluba... ...Nije član samo radi golfa!

Preko vikenda, članovi GK Ban Jelačić najčešće sudjeluju na klupskim turnirima koji u prosjeku broje preko 40 natjecatelja. Najbolji golferi Kluba dodatno se natječu u Hrvatskoj golf ligi, Prvenstvu Hrvatske i prvenstvima okolnih zemalja te na ostalim raznim turnirima.

Svakako, posebno ističemo svakodnevnicu juniorskog programa za naše najmlađe članove. Program se odvija više puta tjedno te pruža kvalitetan razvoj za mladu osobu. Od pristojnog okruženja, stalnih profesionalnih treninga s trenerom kluba do odlične prijateljske atmosfere. Kao odličan primjer, zahvaljujući navedenim uvjetima, naš najbolji junior studirao je u Americi uz golf.

Odaberite upisninu i članarinu

Besplatna upisnina juniorima mlađim od 18 godina!

Upisnina

Za odrasle
150 JEDNOKRATNO
  •  

Upisnina

Za juniore
0 Jednokratno
  •  

Odlukom Skupštine GK Ban Jelačić članarina za 2024.godinu iznosi 120,00 € (100,00 € za klub i 20,00 € za Golf savez Hrvatske):

  • za plaćene članarine do 29.2. iznos je 100,00 €
  • juniorske i kadetske članarine su 50%

Pošaljite nam zahtjev za članstvo s ispunjenim pristupnim formularom ili ga ispunite koristeći web obrazac i javiti ćemo Vam se sa daljnjim uputstvima.

Pošaljite nam zahtjev za članstvo!