O klubu

Upoznajte se sa ponudom našeg kluba!

Golf klub Ban Jelačić nudi svakom članu prijateljsku atmosferu i srdačno poziva svakog zainteresiranog da mu se pridruži. Uz redovna natjecanja i prijateljski golf novi članovi brzo savladavaju pravila i postaju nezamjenjivi dio kluba.

Svi naši ‘odjeljci’ koji sačinjavaju gospođe, gospoda, mladež, seniori i juniori u potpunosti su integrirani u sve razine događanja. Golf klub Ban Jelačić nudi mješovita takmičenja čime stvara prijateljske spone među članovima za vrijeme uživanja u podnevnom golfu.

Klupski prostor za članove!

Preko vikenda, članovi GK Ban Jelačić najčešće sudjeluju na klupskim turnirima koji u prosjeku broje preko 40 natjecatelja. Najbolji golferi Kluba dodatno se natječu u Hrvatskoj golf ligi, Prvenstvu Hrvatske i prvenstvima okolnih zemalja te na ostalim raznim turnirima.

Naša ponuda uključuje:

KLUPSKI TERENI

Pogledajte naše terene!

Golf klub Ban Jelačić mjesto je istinskog druženja, opuštanja, zabave, i naravno, profesionalnog pristupa golfu kao sportu. Tijekom tjedna naši članovi treniraju u opuštenoj atmosferi Jelačićevih dvora i prekrasnog zelenila na vježbalištu koje dopušta sve vrste golfskog treninga.

Na vježbalištu koje se sastoji od djela za kratku igru, srednju igru i dugu igru, naši članovi treniraju individualno ili koriste klupske treninge sa golf trenerom. Nakon treninga, članovi ili započnu sa rudnom golfa u grupama od 2 do 4 igrača, ili se odmah zapute u prijateljsku atmosferu terase pored jezera.

KLUPSKA DRUŽENJA

Pripremite se za turnir!

KLUPSKI PROSTOR

Poslije golfa na odmor!

Kafić i prostor za dnevni boravak pružaju udobno mjesto za sastanke i razgovor, a imamo i restoran za one koji žele uživati u slasnom obroku. S mogućnošću punog bara dostupni smo za većinu potreba.

Juniorski se program za naše najmlađe odvija više puta tjedno te pruža kvalitetan razvoj za mladu osobu. Od pristojnog okruženja, stalnih profesionalnih treninga s trenerom kluba do odlične prijateljske atmosfere. Kao odličan primjer, zahvaljujući navedenim uvjetima, naš najbolji junior studirao je u Americi uz golf.

JUNIORSKA ŠKOLA

Uključite se školi golfa!